Co je nového...

Na předvánoční neděle pro Vás budou nachystané stoly plné uzenářských a masových specialit, zabijačkových výrobků a s láskou připravovaných zavařených hotových jídel. Ochutnejte například čtrnáct dní vařený hovězí vývar.

V neděli 1. prosince se na Vás opět těšíme s čerstvými zabijačkovými produkty, masovými pochoutkami a zavařenými pokrmy. Nachystali jsme si pro Vás i něco nového z našeho jídelníčku. A jelikož bude první advent nebude chybět svařené červené víno, které bude pro radost všech řidičů a těhotných, nealkoholické :).

Tekuté maso

21.10.2019

V La Vie žijeme hovězím. Nabízíme čerstvé a kvalitní české maso z dobytka, kterého krmíme jen tím nejlepším, dbáme na jeho zacházení i porážku. Z tohoto hodnotného masa vyrábíme specialitu podniku - Tekuté maso. Pečením vyváženého poměru surovin vzniká koncentrovaný vývar, který zkrátka nesmí chybět v žádné kuchyni. K jeho přípravě využíváme...

Na předvánoční neděle pro Vás budou nachystané stoly plné uzenářských a masových specialit, zabijačkových výrobků a s láskou připravovaných zavařených hotových jídel. Ochutnejte například čtrnáct dní vařený hovězí vývar.


V neděli 1. prosince se na Vás opět těšíme s čerstvými zabijačkovými produkty, masovými pochoutkami a zavařenými pokrmy. Nachystali jsme si pro Vás i něco nového z našeho jídelníčku. A jelikož bude první advent nebude chybět svařené červené víno, které bude pro radost všech řidičů a těhotných, nealkoholické :).

S láskou Vaše zahradnictví Gypsywagon